De lente in met Château Cavalier Rosé 

Château Cavalier

De wijngaarden van Château Cavalier liggen in Vidauban in de Var, tussen Aix-en-Provence en Nice. Château Cavalier staat voor verantwoordelijkheid en duurzame wijnbouw met respect voor het terroir. De meest belangrijke stap in het wijnmaken vindt plaats in de wijngaard. Dankzij deze filosofie is het wijnhuis Terra Vitis gecertificeerd en dat is zeker terug te proeven in deze prachtige rosé’s.

360 de Cavalier

Een mooie glinsterende en licht zalmroze kleur. Aroma’s van frisse citrus, tropisch fruit en rode bessen met hinten van peer. In de mond fris en aromatisch met tonen van citroen. De afdronk kenmerkt zich door citrus, rood en geel fruit.

Cuvée Marafiance

Prachtig bleekroze. Heerlijk fris in de geur met hinten van framboos. In de smaak elegantie, aardbei, wat nectarine en rozen. Heerlijk fris met een aangename stevigheid, lengte en complexiteit.

Grand Cavalier

Het vlaggenschip van Château Cavalier. Een aantrekkelijke frambozenroze kleur met een blauwe schittering. Een krachtige neus. Explosieve en complexe aroma’s van voornamelijk frambozen, aalbessen, grapefruit en lychee. De smaak is elegant, complex en aromatisch. Tonen van kruiden, bloemen, citrus en rode vruchten. Een evenwichtige structuur met veel finesse en een frisse en mineralige afdronk.

Château Cavalier

Château Cavalier
Château Cavalier nu te koop bij Verbeek